Herroepingsrecht

Bedenktijd

Na ontvangst van uw bestelling heeft u een wettelijke bedenktijd van 14 dagen en mag u zonder opgave van reden uw aankoop annuleren. Producten mogen worden uitgepakt om te kunnen beoordelen of u deze wenst te behouden. Tijdens de bedenktijd dient u zorgvuldig om te gaan met de producten, de verpakking en eventuele toebehoren. Producten mogen NIET worden gebruikt. Indien u (een gedeelte van) uw bestelling wenst te retourneren kunt u een retourzending aanmelden door middel van ons retourformulier. Na het aanmelden van uw retour heeft u 14 dagen de tijd om deze daadwerkelijk te retourneren.

Retourneren

Wij zullen dan het aankoopbedrag zo spoedig mogelijk terugbetalen (uiterlijk binnen 14 dagen na uw tijdige aanmelding en ontvangst van – en controle door ons van de door u geretourneerde goederen). De door ons gerekende verzendkosten worden NIET terugbetaald. Eventuele kosten voor de retourzending zijn voor uw eigen rekening. Retourzendingen zullen alleen volledig worden terugbetaald indien wij het door ons geleverde in nieuwstaat retour ontvangen. Indien wij het product, eventuele hulpstukken, handleidingen of de originele productverpakking beschadigd, nat, vervuild of incompleet retour ontvangen kunnen de door ons gemaakte kosten voor reparatie of vervanging in rekening worden gebracht. Wij verzoeken u dan ook vriendelijk om onze productverpakkingen niet als verzenddoos te gebruiken.

Herroepingsformulier

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de Goedkopeairconditioning geretourneerd worden. Om gebruik te kunnen maken van dit recht, stuurt u binnen de gestelde wettelijke termijn, het daarvoor bestemde herroepingsformulier naar: info@goedkopeairconditioning.com. Het herroepingsformulier kunt u hier downloaden: Downloadformulier herroepingsrecht

© 2024 GoedkopeAirconditioning.com