LG TRIPLE SPLIT STANDARD INVERTER AIRCONDITIONER 3 X 2.5KW WIFI

2.999,00 2.399,00

Betaal de eerste termijn direct via iDEAL. De tweede en derde termijn betaal je binnen 30 en 60 dagen. Zonder rente, zonder BKR-registratie! Klik voor meer informatie

De LG P09 Triple Split Standard Inverter airco is voorzien van alle gemakken. Deze multifunctionele airco verkoelt en verwarmt drie ruimtes in je huis. Geniet van de verkoeling tijdens warme zomerdagen of van een aangename temperatuur op een koude winterdag

Deze triple-split airco bestaat uit een buitenunit en drie binnenunits. De drie binnenunits, de LG PM09SP, zijn moderne wandmodellen met een laag energieverbruik, zeer hoge prestaties en zijn fluisterstil. Laat je kamers optimaal verwamen of koelen door LG’s unieke hogedruk fan in combinatie met de grote bladen in de binnenunit crëeert een zeer efficiënte koeling of verwarming met een luchstroom van maar liefst 9 meter. Ook beschikken de binnenunits over een ingebouwde wifi-functie. Zo kun je de airco op elke afstand bedienen, waar je ook bent. Uiteraard worden er ook 3 afstandsbedieningen meegeleverd.

De LG PM09SP binnenunits hebben een koelvermogen van 2.5 kW en zijn daarmee geschikt voor ruimtes tot 80 m3. De LG systemen worden ook wel Multi split of Multi-split systemen genoemd.

Montage

Subtotal:

Add-ons total:

Total:

BESCHRIJVING

De LG P09 Triple Split Standard Inverter airco is voorzien van alle gemakken. Deze multifunctionele airco verkoelt en verwarmt drie ruimtes in je huis. Geniet van de verkoeling tijdens warme zomerdagen of van een aangename temperatuur op een koude winterdagDeze triple-split airco bestaat uit een buitenunit en drie binnenunits. De drie binnenunits, de LG PM09SP, zijn moderne wandmodellen met een laag energieverbruik, zeer hoge prestaties en zijn fluisterstil. Laat je kamers optimaal verwamen of koelen door LG’s unieke hogedruk fan in combinatie met de grote bladen in de binnenunit crëeert een zeer efficiënte koeling of verwarming met een luchstroom van maar liefst 9 meter. Ook beschikken de binnenunits over een ingebouwde wifi-functie. Zo kun je de airco op elke afstand bedienen, waar je ook bent. Uiteraard worden er ook 3 afstandsbedieningen meegeleverd.De LG PM09SP binnenunits hebben een koelvermogen van 2.5 kW en zijn daarmee geschikt voor ruimtes tot 80 m3. De LG systemen worden ook wel Multi split of Multi-split systemen genoemd.

EEN EENVOUDIG TE INSTALLEREN LG TRIPLE SPLIT AIRCO

Wanneer je kiest voor het installeren van een wandmodel airco wil je zeker zijn dat je iets goeds koopt. LG staat al sinds jaar en dag bekend beste airconditioners ter wereld te maken. Uiteraard zijn deze zeer compleet uitgevoerd en van allerlei comfortopties voorzien, waaronder:

  • 3M Micro Stoffilter, Plasmaster ionizer
  • Fluisterstille 19dB binnenunit
  • Stille modus buitenunit
  • Zeer zuinige werking
  • LCD Afstandsbediening

Let op! Dit systeem wordt exclusief koelleiding geleverd.

SPECIFICATIES

WAARDE EENHEID
Diepte binnenunit 18.9 Centimeter
Diepte buitenunit 32.0 Centimeter
Geluidsniveau binnenunit 19 / 27 / 35 / 41 dB(A)
Geluidsniveau buitenunit 65 dB(A)
Aansluiting 1/4 / 3/8 Inch
SCOP 3.8 Text
Breedte binnenunit 83.7 Centimeter
Breedte buitenunit 87.0 Centimeter
Hoogte binnenunit 30.2 Centimeter
Hoogte buitenunit 65.5 Centimeter
Koelcapaciteit unit 1 2500 Watt
Koelcapaciteit unit 1 9000 BTU
Verwarmingscapaciteit unit 1 3200 Watt
Verwarmingscapaciteit unit 1 11000 BTU
Koelcapaciteit unit 2 2500 Watt
Koelcapaciteit unit 2 9000 BTU
Verwarmingscapaciteit unit 2 3200 Watt
Verwarmingscapaciteit unit 2 11000 BTU
Koelcapaciteit unit 3 2500 Watt
Koelcapaciteit unit 3 9000 BTU
Verwarmingscapaciteit unit 3 3200 Watt
Verwarmingscapaciteit unit 3 11000 BTU

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “LG TRIPLE SPLIT STANDARD INVERTER AIRCONDITIONER 3 X 2.5KW WIFI” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Verzending in NL vanaf € 49,50
Meer dan 750 artikelen op voorraad
3 tot 5 Jaar garantie i.c.m. onderhoudscontract
Betalingen in termijnen