LG AC12BK Airco R32 3,5kW WiFi BLACK MIRROR SET MET WIFI

1.688,00

Betaal de eerste termijn direct via iDEAL. De tweede en derde termijn betaal je binnen 30 en 60 dagen. Zonder rente, zonder BKR-registratie! Klik voor meer informatie

 

 • Wifi on board
 • Smart diagnose
 • Automatische Reiniging

Let op! Dit systeem wordt zonder koelleiding geleverd. Dit systeem wordt exclusief koelleiding geleverd, deze is bij te bestellen. Dit systeem mag alleen door een erkend installatie bedrijf geïnstalleerd worden.

Subtotal:

Add-ons total:

Total:

 • Montage

  Mocht u kiezen voor montage, nemen wij binnen 5 werkdagen contact met u op.

  Koelleiding

  Incl. condensleiding en stuurkabel

Met de LG AC12BK Artcool Dual Inverter geniet je van de voordelen van een multifunctionele airco. Deze moderne, zwarte mono-split airco biedt de gebruiker meer comfort. Dankzij verschillende voorkeursstanden wordt de lucht nooit meer op mensen gericht, maar wordt juist de gehele ruimte voorzien van frisse, koele lucht. Ook beschikt de airco over een 4-side luchtverdeling. Deze verdeling zorgt ervoor dat de luchtstroom 4 richtingen de kamer in wordt geblazen. Dit creëert een optimale verdeling van de lucht.Ben je opzoek naar een energie-efficiënte airco? Dan is de AC12BK van LG de ideale oplossing. Dankzij de slimme ingebouwde inverter technologie wordt de draaisnelheid van de airco aangepast aan de temperatuur. Hierdoor wordt er geen onnodige energie verspild! De airco van LG kan geplaatst worden in je woonkamer, kantoor, keuken of zelfs je slaapkamer. Met een geluidsniveau van 19 dB in nachtmodus en een stille modus van 3 dB heb je geen last van het geluid van de airco tijdens je nachtrust. Warme zomernachten zijn verleden tijd!Met deze airco van LG wordt het koelen van ruimtes wel erg eenvoudig. Maar de airco kan naast koelen ook ruimtes verwarmen. Zo geniet je in de zomer én in de winter van een aangename temperatuur binnen. Het maakt niet uit hoe koud of warm het buiten is. LG airconditioners verdelen de koude of warme lucht snel tot in elke hoek. Kamers zijn snel op temperatuur door het grote verwarmend en koelend vermogen. De LG AC12BK beschikt over een koelcapaciteit van 3.5 kW en een verwarmingscapaciteit van 3.8 kW.Geïnteresseerd in de LG AC12BK Artcool Dual Inverter Airconditioner 3.5 kW Black Mirror?

DE BELANGRIJKSTE KENMERKEN VAN DE LG AC12BK ARTCOOL DUAL INVERTER AIRCONDITIONER 3.5 KW BLACK MIRROR!

Goed om te weten, de LG AC12BK Artcool Dual Inverter Airconditioner 3.5 kW Black Mirror heeft een aantal belangrijke kenmerken:

 • Plasmaster TM Ionizer: met meer dan 2 miljoen Plasmaster ions wordt niet alleen de lucht gesteriliseerd die door de airco gaat, maar ook schadelijke geuren en stoffen rondom de unit
 • Inverter compressor met 10 jaar garantie: Inverter compressor met 10 jaar garantie De inverter compressor van LG lost ongeschikt, ineffectief gebruik en problemen met lawaai op. Dit zorgt voor een snellere koeling, het apparaat krijgt een langere levensduur en is stiller. Met de 10 jaar garantie op de compressor kunnen gebruikers langer genieten van de LG-airconditioner.
 • Weinig geluid: LG airconditioners werken met lage geluidsniveaus, dankzij de unieke asymmetrische ventilator van LG en de inverter compressor die onnodig geluid elimineert en een vloeiende werking mogelijk maakt.
 • Stijlvol ARTCOOL design: De LG Artcool airconditioner is ontworpen voor een harmonieuze integratie in uw interieur met een minimale en eenvoudige stijl. Het spiegelglas op de voorzijde van het product weerspiegelt de omliggende omgeving om het interieur en de integriteit te benadrukken.
 • Comfort air: Comfort Air zet de lampel op een gunstige stand in een vooraf ingestelde positie. Dit zorgt ervoor dat de uitgeblazen lucht niet direct op de inzittende in de kamer wordt geblazen wat bijdraagd aan de comfort
 • Ionisator: Meer dan 3 miljoen ionen steriliseren niet alleen de lucht die door de airconditioner gaat, maar ook de schadelijke stoffen en geuren die rond het toestel zweven. Het is bewezen dat de ionisator meer dan 99% van vastgehechte bacteriën binnen 60 minuten steriliseert. (Sterilisatie van meer dan 99,9% escherichia coli in 30 minuten)
 • Gold Fin TM: De Gold Fin zorgt dat het oppervlak beter bestand is tegen corrosie en verbetert voor beduidend langere tijd de duurzaamheid van de warmtewisselaar.

Bekijk hieronder een overzicht van de specificaties van de LG AC12BK Artcool Dual Inverter Airconditioner 3.5 kW Black Mirror.

DAAROM KOOP JIJ DE LG AC12BK ARTCOOL DUAL INVERTER AIRCONDITIONER 3.5 KW BLACK MIRROR!

 • Wifi on board
 • Smart diagnose
 • Automatische Reiniging

Let op! Dit systeem wordt zonder koelleiding geleverd. Dit systeem wordt exclusief koelleiding geleverd, deze is bij te bestellen. Dit systeem mag alleen door een erkend installatie bedrijf geïnstalleerd worden.

Het product heeft ook nog eens 10 jaar fabrieksgarantie. Dus bestel vandaag nog je LG AC12BK Artcool Dual Inverter Airconditioner 3.5 kW Black Mirror en profiteer van de voordelen!

 

SPECIFICATIES

WAARDE EENHEID
Diepte binnenunit 19.2 Centimeter
Diepte buitenunit 23.0 Centimeter
Energieklasse verkoelen A++ Energieklasse
Energieklasse verwarmen A+ Energieklasse
Geluidsniveau binnenunit 19 / 27 / 35 / 41 dB(A)
Geluidsniveau buitenunit 48 dB(A)
Koelcapaciteit 3500 Watt
Koelcapaciteit 12000 BTU
Quick Connect Nee
Verwarmingscapaciteit 3800 Watt
Verwarmingscapaciteit 13000 BTU
Aansluiting 1/4 / 3/8 Inch
SCOP 4.0
Breedte binnenunit 83.7 Centimeter
Breedte buitenunit 71.7 Centimeter
Gewicht binnenunit 10 Kilogram
Hoogte binnenunit 30.8 Centimeter
Hoogte buitenunit 48.3 Centimeter
Afstandsbediening Ja
Timer Ja

 

Additional information

Weight 1000000 kg
Verzending pallet in NL vanaf €49,50
Meer dan 750 artikelen op voorraad
Snelle installatie
3 tot 5 Jaar garantie i.c.m. onderhoudscontract
Betalingen in termijnen