LG AC24BQ Airco R32 7kW WiFi BLACK MIRROR SET

Oorspronkelijke prijs was: €2.650,00.Huidige prijs is: €2.150,00.

Betaal de eerste termijn direct via iDEAL. De tweede en derde termijn betaal je binnen 30 en 60 dagen. Zonder rente, zonder BKR-registratie! Klik voor meer informatie

 

 • Wifi on board
 • Smart diagnose
 • Dual Inventor Compressor bij R32 versie
 • Automatische Reiniging

Let op! Dit systeem wordt exclusief koelleiding geleverd, deze is bij te bestellen. Dit systeem mag alleen door een erkend installatie bedrijf geïnstalleerd worden.

Installatie

Wilt u alleen de airco bestellen of wenst u hier ook de montage bij?

Meter koelleiding

Geef hier het aantal meters op van de airco unit binnen tot aan de buitenunit.

Montage buitenunit

Wordt u buitenunit aan de muur gemonteerd of op een vlakke ondergrond (bestrating, plat dak etc...)

Omkasting

Uw airco liever niet in het zicht, bestel dan deze prachtige omkasting voor over uw airco buitenunit.

Subtotal:

Add-ons total:

Total:

De LG AC24BQ Artcool Dual Inverter Airconditioner is de ideale airco tijdens de zomer. Met 7 kW koelvermogen een krachtige en daarnaast zeer moderne airco. De airco is van alle gemakken voorzien. Zo is de airco erg energiezuinig, de inverter compressor in de airco is namelijk zo ingesteld dat deze de draaisnelheid aanpast aan de temperatuur. Dit zorgt ervoor dat energie niet wordt verspild. Dankzij de fast cooling functie, koelt de LG airco de lucht extra snel zodat de ruimte sneller op temperatuur komt. Zo geniet je binnen de kortste keren van een heerlijke verkoeling.Wil je de airco plaatsen in je slaapkamer? Ook dit is geen probleem door de comfort stille-modus. Deze modus zorgt voor de grootste comfort tijdens het slapen. De AC24BQ kan naast verkoelen ook ruimtes verwarmen! Ideaal als bijverwarming in de winter. De airco van LG heeft een koelcapaciteit van 6600 Watt en een verwarmingscapaciteit van maximaal 7500 Watt.Geïnteresseerd in de LG AC24BQ Artcool Dual Inverter Airconditioner 7 kW Black Mirror? 
DE BELANGRIJKSTE KENMERKEN VAN DE LG AC24BQ ARTCOOL DUAL INVERTER AIRCONDITIONER 7 KW BLACK MIRROR!Goed om te weten, de LG AC24BQ Artcool Dual Inverter Airconditioner 7 kW Black Mirror heeft een aantal belangrijke kenmerken:

 • Plasmaster TM Ionizer: met meer dan 2 miljoen Plasmaster ions wordt niet alleen de lucht gesteriliseerd die door de airco gaat, maar ook schadelijke geuren en stoffen rondom de unit
 • Stijlvol ARTCOOL design: De LG Artcool airconditioner is ontworpen voor een harmonieuze integratie in uw interieur met een minimale en eenvoudige stijl. Het spiegelglas op de voorzijde van het product weerspiegelt de omliggende omgeving om het interieur en de integriteit te benadrukken.
 • Inverter compressor met 10 jaar garantie: Inverter compressor met 10 jaar garantie De inverter compressor van LG lost ongeschikt, ineffectief gebruik en problemen met lawaai op. Dit zorgt voor een snellere koeling, het apparaat krijgt een langere levensduur en is stiller. Met de 10 jaar garantie op de compressor kunnen gebruikers langer genieten van de LG-airconditioner.
 • Weinig geluid: LG airconditioners werken met lage geluidsniveaus, dankzij de unieke asymmetrische ventilator van LG en de inverter compressor die onnodig geluid elimineert en een vloeiende werking mogelijk maakt.
 • Ionisator: Meer dan 3 miljoen ionen steriliseren niet alleen de lucht die door de airconditioner gaat, maar ook de schadelijke stoffen en geuren die rond het toestel zweven. Het is bewezen dat de ionisator meer dan 99% van vastgehechte bacteriën binnen 60 minuten steriliseert. (Sterilisatie van meer dan 99,9% escherichia coli in 30 minuten)
 • Active energy control: met deze functie kun je het niveau van het energieverbruik, afhankelijk van de situatie, selecteren. Zo geniet je van een koele en comfortabele sfeer zonder dat je teveel energie verbruikt.

 

DAAROM KOOP JIJ DE LG AC24BQ ARTCOOL DUAL INVERTER AIRCONDITIONER 7 KW BLACK MIRROR!

 • Wifi on board
 • Smart diagnose
 • Dual Inventor Compressor bij R32 versie
 • Automatische Reiniging

Let op! Dit systeem wordt zonder koelleiding geleverd. Dit systeem wordt exclusief koelleiding geleverd, deze is bij te bestellen. Dit systeem mag alleen door een erkend installatie bedrijf geïnstalleerd worden.

 

SPECIFICATIES

WAARDE EENHEID
Diepte binnenunit 21.2 Centimeter
Diepte buitenunit 28.8 Centimeter
Energieklasse verkoelen A++ Energieklasse
Energieklasse verwarmen A+ Energieklasse
Geluidsniveau binnenunit 31 / 34 / 42 / 47 dB(A)
Geluidsniveau buitenunit 53 dB(A)
Koelcapaciteit 6600 Watt
Koelcapaciteit 24000 BTU
Quick Connect Nee
Verwarmingscapaciteit 7500 Watt
Aansluiting 1/4 / 5/8 Inch
SCOP 4.0 Text
Breedte binnenunit 99.8 Centimeter
Breedte buitenunit 77.0 Centimeter
Gewicht binnenunit 13.2 Kilogram
Hoogte binnenunit 34.5 Centimeter
Hoogte buitenunit 54.5 Centimeter
Afstandsbediening Ja
Timer Ja

Extra informatie

Gewicht 1000000 kg
Koelleiding

, , ,

Montage

, ,

Verzending pallet in NL vanaf €60,-
Meer dan 750 artikelen op voorraad
Snelle installatie
3 tot 5 Jaar garantie i.c.m. onderhoudscontract
Betalingen in termijnen